NOTÍCIES


EL JARDÍ DE LA CARME PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 10 de maig de 2018 14:59

La Carme de Transports Marsol ens envia fotos del seu espectacular jardí a Manresa.
Ens comenta que fa servir Substrat Agroviver de fa temps per a les seves flors i que li va d’allò millor. Només cal veure aquestes imatges per reconèixer que al darrera hi ha una gran jardinera!

Darrera actualització de dijous, 10 de maig de 2018 15:47
 
Els resultats avalen el substrat d'Agroviver PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 20 de juliol de 2017 08:25

La Meritxell ha compartit amb nosaltres les imatges de les flors espectaculars del seu jardí, cultivades amb molt d'amor i, sobretot, amb el Substrat Universal d'Agroviver.

Us animem a provar-ho!

Darrera actualització de dijous, 10 de maig de 2018 15:48
 
L’HORT DEL PEP I EL CARLES PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 21 de gener de 2016 11:46

Ja sabeu que ens agrada molt que ens envieu les fotos dels vostres cultius amb productes d’Agroviver. Aquí podeu veure el magnífic hort que tenen el Pep i el Carles a La Saleta de Fonollet. Un hort preciós i totalment ecològic. Moltes gràcies per compartir-ho amb tots nosaltres!

Darrera actualització de dijous, 10 de maig de 2018 15:48
 
Mª DOLORS BOIX rep un premi FIDEM PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 6 de novembre de 2014 11:25

L’objectiu dels  Premis FIDEM  es reconèixer i donar visibilitat a la tasca i les iniciatives desenvolupades per les donen en el mon empresarial i valorar  la seva contribució en la dinamització de l’economia i la societat en general.  La bona gestió de les seves empreses posa en relleu els valors que les dones poden aportar al món de l’empresa.

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, va presidir la XVII edició dels Premis FIDEM a la Dona Emprenedora que es va celebrat a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, amb l'assistència de més de 250 persones.

Van intervenir en l’acte el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, la presidenta de FIDEM,  Ángeles Tejada, i la vicepresidenta, Joana Ortega, que en va fer la cloenda.

L’acte va comptar també amb la participació de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell; la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa; la regidora de la Dona i Drets de l’Ajuntament de Barcelona, Francina Vila; el president de Pimec, Josep González, i el president de Foment de Catalunya, Joaquim Gay de Montellà.

 

Darrera actualització de dijous, 10 de maig de 2018 15:49
 
AGROVIVER COL.LABORA AMB EL CENTRE OBERT HEURA PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Txell   
dijous, 9 de maig de 2013 09:49

 

 

Des d’aquest mes de març Agroviver es “Entitat col.laboradora” del centre Obert Heura, que es dedica des del 1999 a acollir persones sense llar.

Aquesta organització esta orientada a recuperar la dignitat d’aquestes persones.

Agroviver col.labora amb l’aportació de material per al cultiu en el “projecte l’Hort de les Cases”. Es tracta d’un solar de 500m2 ubicat a l'Avinguda de Vallcarca, 120-124, cedit per l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Gràcia i l’ Institut Europeu de Disseny, al Centre Heura i la Llar de Pau per al seu us i gestió. L'objectiu general del projecte conjunt de Centre Heura i Llar de Pau en l'Hort de les Cases serà oferir als seus usuaris/es la possibilitat d’iniciar-se en l’horticultura ecològica, formar-se i auto ocupar-se. Tot a través de la participació activa en la planificació i desenvolupament de l’horta, i amb la intenció de promoure la inserció sociolaboral i el cooperativisme.

 

Darrera actualització de dijous, 6 de novembre de 2014 11:55
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 3